ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ KEΡΑΙΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΥΓΕΙΑ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΘΑΝΑΤΟΣ,ΥΓΕΙΑ, ANTENNAS MOBILE, ANTENNAS MOBILE IMPACT, ANTENNAS MOBILE RADIATION, ANTENNAS MOBILE DEATH

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΒΟΛΟΣ

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ KEΡΑΙΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία Πολιτών Δημου Βολου Ενάντια στις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας Επικοινωνια..........Mail...voloskeraies@yahoo.gr

Citizens' Initiative against Antennas Mobile Telephony - Volos - Magnisia - Greece

12/1/16

Απομακρύνθηκε κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Βόλο

Απομακρύνθηκε σήμερα το πρωί κεραία κινητής τηλεφωνίας που ήταν εγκατεστημένη σε κτίριο στο κέντρο του Βόλου, επί της οδού Χατζηαργύρη στο ύψος της Ανθ. Γαζή.
Η κεραία ήταν απενεργοποιημένη τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κατατεθεί από κατοίκους της περιοχής και η απομάκρυνσή της έγινε από ιδιωτικό συνεργείο με ευθύνη της Εταιρίας.
Να σημειωθεί επίσης ότι, κατά την αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου, αναμένεται να αποφασιστεί η έγκριση για παράσταση των δικηγόρων του Δήμου ενώπιον του ΣτΕ-Τμ Ε” προς απόκρουση της με αριθ. καταθ. Ε 9073/2010 αίτηση της Α.Ε. «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και της με αριθ. καταθ. Ε 9153/2010 αίτηση της Α.Ε. «VODAFONE- -ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ».
 ΠΗΓΗ