ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ KEΡΑΙΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΥΓΕΙΑ, ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΘΑΝΑΤΟΣ,ΥΓΕΙΑ, ANTENNAS MOBILE, ANTENNAS MOBILE IMPACT, ANTENNAS MOBILE RADIATION, ANTENNAS MOBILE DEATH

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΒΟΛΟΣ

ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ KEΡΑΙΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία Πολιτών Δημου Βολου Ενάντια στις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας Επικοινωνια..........Mail...voloskeraies@yahoo.gr

Citizens' Initiative against Antennas Mobile Telephony - Volos - Magnisia - Greece

< ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ > ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΤ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ( ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ) - ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΗ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η Ε.Ε.Τ.Τ. ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ( ΑΠΟΦΑΣΗ ) ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ 19-03-2013 ΜΕ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. : 9348/Φ610 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η VODAFONE ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ < 3 > ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΥΣΧΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ < ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ > ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ.
< ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ >.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ
....ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ639-ΖΘ2... ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 24 Αρ. Πρωτ. 2756/13-03-2012 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
(
το γεγονός ότι έχουν παρέλθει τέσσερις μήνες από την υποβολή στην Διεύθυνση
Υπηρεσίας Δόμησης Βόλου της με Αρ. Πρωτ. 2756/13-03-2012 Μελέτης για την
τοποθέτηση των σχετικών με την κατασκευή κεραίας σταθμού στην ανωτέρω
αναφερόμενη θέση εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές
διατάξεις )
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE 1ον ΟΠΩΣ ΤO ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ 2ον ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΗΔΙΑ Η Ε.Ε.Τ.Τ. ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. 2756/13-6-2012.
ΕΠΙΣΗΣ H ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.
Η Ε.Ε.Τ.Τ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ <<< ANΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ >>> ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ H ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ?
ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΚΑΙ 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ.
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.

1) ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΕΔΟ pdf
http://arxeiaa.files.wordpress.com/2013/10/1-f.pdf

2) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΕΤΤ.... ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ639-ΖΘ2

3) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΕΤΤ. ΕΔΟ pdf

4) ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΕΤΤ. ΕΔΟ pdf
http://arxeiaa.files.wordpress.com/2013/10/ceb5cf80ceb9cf83cf84cebfcebbceb7.pdf


Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ


ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
< ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ > ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ   E.E.T.T.   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.....

http://voloskeraieskinitistilefvnias.blogspot.gr/p/blog-page_30.html